Despre KONTEX


Experienţă. Profesionalism. Creativitate


KONTEX S.R.L. este prezenta pe piata din ROMANIA din anul 2000, fiind specializata in constructia de suprastructuri pe vehicule comerciale, respectiv constructia de remorci.

KONTEX beneficiaza de o infrastructura conceputa si construita pentru a raspunde obiectului sau de activitate compus din birouri, hale de producţie, depozite, spaţii de parcare, ce se intind pe o suprafaţă de 6800 mp. 

EXPERIENTA

In decursul anilor am acumulat experienta necesara pentru realizarea unor produse avand o calitate superioara. Telul nostru este de a satisface individual cerintele fiecarui client in parte.

PROFESIONALISM

Clientii nostrii s-au obisnuit cu avantajele suprastructurilor si remorcilor construite in cadrul societatii noastre. Ne straduim să fim cu un pas inainte în tot ceea ce facem. Prin solutiile oferite avem in vedere crearea de valoare pentru partenerii de afaceri

CREATIVITATE

Am reusit sa indeplinim cerintele tot mai speciale ale clientior dezvoltand solutii inovatoare. Proiectarea si executia de suprastructuri si remorci speciale reprezinta o provocare continua. Utilizarea celor mai noi solutii tehnice garanteaza nivelul de calitate cu care s-au obisnuit clientii nostrii.KONTEX Oradea | Tipuri de suprastructuri autoVideo prezentare KONTEX